3/31/2014

Het mirakel van het leven

Vorige zondag begon het leven veel belovend in Scooby. Een nieuwe inwoner diende zich aan,een sleungelig veulen stak zijn hoofdje voor het eerst in de zonnestralen en verwelkomde de wereld.

Het mysterie van het leven is geweldig, hoe we het ook bekijken, of het nu een kuiken, een pupje, een veulentje of een baby is. Het is gewoon geweldig om te zien hoe de moeder zich gedraagd rond haar kind zoals jullie op de foto kunnen zien. De zachtheid waarmee de moeder haar kind verzorgt en beschermd en lief heeft zorgt ervoor dat sentimenten naar boven komen, die van bescherming, niet voor jezelf maar voor datgene wat uit haar is voorgekomen, een deel van haar is en een deel van haar leven is. 

Na deze toch wat sentimentele gedachten komt gelijk het volgende bij me op, een nieuwe inwoner is weer wat extra kosten voor onder andere eten, dierenarts etc. en je kent ons, we willen ieder moment aanpakken om jullie hulp te vragen. En ik heb het jullie al vele malen gezegd, jullie hulp is essentieel om het onderhoud van onze organisatie en onze inwoners te bekostigen. En hiervoor zullen we jullie altijd, altijd en altijd zeer dankbaar zijn. Ik denk dat er binnenkort nieuwe geboortes zullen volgen maar daarover vertel ik jullie later.