3/22/2014

Begrip vragen en bewustwording in Zamora



Vorige week vrijdag 14 maart, was onze Stichting ter bescherming van dieren Scooby, uitgenodigd om een lezing te geven aan jongeren over het verzorgen en gezondheid van dieren en om ze bekent maken met het werk van Scooby. Scooby was uitgenodigd door de Organisatie Sereno, die vrije tijds activiteiten organiseert voor de Gemeente van Zamora

Voor meer dan een uur heeft, de President van Scooby, Fermin Perez,  ze verteld over hoe de organisatie is ontstaan en zich heeft ontwikkeld en over de geschiedenis van een aantal van onze dieren. Verder heeft hij de kinderen uitgenodigd en aangemoedigd om als een groep van vrijwilligers zich voor Scooby Zamora in te zetten. Fermin werd begeleid door een aantal zeer betrokken vrijwilligers van Scooby Zamora

Het grootste gedeelte van de jongeren vertelde ons dat ze thuis ook huisdieren hadden en verantwoordelijk waren in hun verzorging.

Het was een hele plezierige middag waarin Scooby heel goed werk heeft verricht in de bewustmaking van jongeren, tenslotte zijn zij de hoeksteen van onze samenleving en verantwoordelijk voor de toekomst van het welzijn van de dieren.

Vanuit onze organisatie Scooby willen we de Organisatie Sereno en de Gemeente van Zamora heel hartelijk bedanken dat zij ons in de gelegenheid hebben gesteld om wat dichter bij de mensen van Zamora te komen.