3/02/2013

Scooby Winter wandeling 2013



25 februari 2013, tijd voor de Scoobywinterwandeling! En wat voor een ....!! Zelfs het weer was winters, dat wil zeggen, SNEEUW!
Door deze omstandigheden konden sommige mensen helaas niet komen, maar desondanks een enorme opkomst! Het restaurant Airport Hilversum was goed voorbereid, koffie, thee en chocolademelk met appeltaart stonden klaar. En ook de Scoobyshop stond er al klaar voor. Veel mensen gingen rond snuffelen tussen de leuke spullen wat de shop biedt en er werd al goed verkocht!
We begonnen met de wandeling en hebben ruim een uur heerlijk gewandeld in het bos en op de hei in een prachtige besneeuwde omgeving. Koud geworden, maar voldaan zijn we terug gekeerd naar ons startpunt, het WARME restaurant, waar heerlijke erwtensoep en broodjes kroket op ons stonden te wachten. Ook na de lunch werd de Scoobyshop goed bezocht, wij hebben van Danielle en Jacinta gehoord dat deze dag een grote opbrengst met zich mee heeft gebracht! Net zoals altijd gaat de opbrengst voor de volle 100% naar Scooby.


Wij als Scooby Team Holland hebben het erg naar ons zin gehad deze dag. En wij denken al die leuke, lieve, knappe viervoeters ook! Wat blijft het toch heerlijk om al die gelukkige hondensnuitjes te zien. Hier doen we het voor met zijn allen!!

Dank jullie allen voor het komen en graag tot in September bij onze najaarwandeling.

Lieve groetjes
Scoobyteam Holland

Alisha, Claire, Jacky, Merel en Saskia

Photos on Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=RL52XNUKelQ&feature=youtu.be