5/06/2014

Kort nieuws 5



Beste vrienden, goed nieuws het blijkt dat onze informatie over FBM niet correct was en dat ze alle honden opnemen. Wat een geluk voor hen dat ze dat kunnen doen want wij bijvoorbeeld kunnen helaas niet zoveel podenco's of andere rassen opnemen, we kunnen ze simpel weg niet herplaatsen. En als het alleen aan mij zou liggen en ik niet aan de toekomst zou denken dan zou ik alle podenco's opnemen hier. Maar zoals jullie weten zijn podenco's moeilijk te bemiddelen. Dus om de toekomst van ons opvangcentrum te denken kunnen we ze niet in grote hoeveelheden opnemen. En als de bemiddeling van reuen en of zwarte galgo's niet zal toenemen dan zullen we hier ook problemen mee krijgen.


De cijfers in van het eerste kwartaal van 2014 zijn absoluut ongelooflijk we zien cijfers die nog nooit eerder behaald zijn

Balans honden  2014 Medina

Maand   Binnenkomers  Vertrekkers
Januari                   127                                            89

Februari                   91                                            117
Maart                      80                                             87

De activiteiten hier zijn absoluut ongelooflijk, de hele dag rennend heen en weer van castraties, bloed testen en alle andere zaken. En ik kan jullie vertellen dat dit nooit had gekund zonder JULLIE.