1/30/2015

Ze is nog maar een pup...



En nu al afgedankt en achtergelaten in de perrera van Valladolid waar ze zeker ingeslapen zou zijn als Scooby haar daar niet had weggehaald, samen met nog een andere zwarte galgo.
Ze is bedekt met open wonden, ze is veel en veel te mager en ze heeft een probleem met haar achterpoten. Daar zakt ze doorheen
waardoor ze ook moeilijk loopt. Om te weten wat het probleem is, zullen er foto´s gemaakt moeten worden om te zien of er nog iets aan gedaan kan worden. Het is zo´n aandoenlijk meisje, ze wil zo graag spelen met de andere pups in haar kennel waar ze uiteraard veel moeite mee heeft, maar ze laat zich niet kennen en doet vreselijk haar best om net te zijn zoals de anderen.
Zo jong nog, zo klein, ik schat haar op ong. een half jaar oud en dan al zoveel hebben moeten lijden...waar heeft ze dat aan te danken? Alleen omdat ze geboren is als galgo? Zij breekt echt m´n hart.,,
De jacht met galgos veroorzaakt zoveel leed in heel Spanje dat we moeten blijven vechten voor een verbod op het jagen met galgos!!!

Cobie