8/01/2012

Onze vondelingen Mickey en Mouse

Toen Marcos, een van onze medewerkers, gisterochtend bij Scooby aankwam, vond hij een doorweekte kartonnen doos naast de auto van Fermin. Hij wilde het bijna weggooien met de rest van het bouwmateriaal toen opeens twee kleine galgo jongetjes hem vanuit de doos aankeken met grote ogen, die zoals het eruit zag de hele nacht in de doos hadden doorgebracht. Wederom had weer iemand z’n pups bij de Scooby ingang achtergelaten. Op een regenachtige avond met onweer en al, dus de twee werden eerst meegenomen naar het kantoortje om op te warmen in een lekker bed. Ze vonden het prachtig daar in hun nieuwe bedje en wilden niet meer weg. Het was waarschijnlijk het eerste zachte bedje in hun jonge leven. 

Voor ons werd het werken iets moeilijker gisteren want we konden niet ophouden met kijken naar onze twee nieuwe kantoormedewerkers.. ze zijn zo schattig! 
Onze vondelingen hebben we Micky en Mouse genoemd, ze wonen nu in het nieuwe puppy huis en wachten op een familie die ze mee naar huis neemt om ze nooit meer te laten gaan.