8/20/2012

Het laatste nieuws

Het is zomer nu en we hebben vakantie dus dat geeft me tijd jullie te vertellen waar we de laatste tijd druk mee zijn geweest. Zoals altijd is dat een hele waslijst van heel verschillende dingen dus ik zal een overzichtje geven van de verbeteringen die we in Medina hebben gemaakt en binnenkort in Valladolid.
We hebben een nieuw gebouw geopend, direct bij de ingang van Scooby dat gaat dienen als onze Scooby winkel. We hebben deze precies bij de ingang gemaakt zodat alle bezoekers er wel langs moeten en daar iets kunnen kopen. Ik denk dat dit een investering is die snel profijt gaat brengen. Ik kan alvast verklappen dat we binnenkort ook een nieuwe online shop openen met een groter assortiment, maar dat zal nog wel met de nodige toeters en bellen worden aangekondigd,  in ieder geval wordt het officieel geopend op de openhuis dag, maar daar komt nog een nieuwsitem over.


In het zelfde stuk hebben we een paar parasols neergezet zodat onze vrijwilligers en bezoekers in de schaduw kunnen zitten en er wat eten en drinken. We zorgen natuurlijk goed voor onze dieren maar we moeten ook goed zorgen voor de mensen die voor onze dieren zorgen! We hebben het stuk, het terras zeg maar,  al twee keer gebruikt, een keer bij een maaltijd die werd georganiseerd voor de vrijwilligers die hadden geholpen bij de Dag van het Gezelschapsdier, en een keer tijdens onze openhuis dag.
En natuurlijk hebben we dan nog een hele hoop verbeteringen aangebracht voor de belangrijkste hier, onze dieren, zoals het nieuwe puppy verblijf waar ik al over verteld had, tot de complete renovatie van Cattery I waar van onder tot boven betegeld is, en waar er nieuwe planken en bedden zijn geinstalleerd, we hebben de voedingsplekken gescheiden van het zand buiten zodat het een stuk hygienischer is en makkelijker schoon te maken en een flink aantal mensen was er al heel lovend over. En in deze Cattery plaatsen we alleen katten waarvan het bloed getest is, die ziektevrij zijn en ingeent, met andere woorden, klaar om geadopteerd te worden.


We hebben schaduw aangebracht in patio 7 op de plekken waar er geen schaduw was, we hebben daar pergola’s geplaatst en een afdakking.


We gaan verder met de renovatie van patio’s 7-1, 7-2 en 7-3 maar daar vertel ik jullie later nog over, we zijn bezig met de boerderij, we zijn de kennels aan het renoveren in Valladolid en nog een heleboel andere dingen waar ik jullie verder nog wel over zal vertellen, maar bedenk alsjeblieft dat dit alles niet mogelijk zou zijn zonder jullie steun en bijdragen, dus heeeeeeeeeel veel dank hiervoor, en ik hoop dat zolang de crisis het toestaan jullie ons zullen blijven steunen zodat wij kunnen doorgaan het leven van onze huurders te verbeteren. 
Dank je wel en tot snel. Fermin