10/13/2014

Update-Mango;-(



Drie lange dagen en drie, nog langere nachten, zat Mango, bibberend van ellende en misére weggekropen onder een auto voordat iemand de moeite nam om hem daar onder vandaan te halen en naar de Scooby residencia te brengen. Hoe hij daar terecht was gekomen weet niemand maar men denkt dat hij ergens vanuit de bergen, waarschijnlijk daar achtergelaten door iemand die de naam mens niet waardig is, gekomen was en in paniek zocht naar de vertrouwde warmte van zijn moeder en broertjes en zusjes en toen hij die niet kon vinden onder die auto is gaan zitten wat hem misschien een beetje bescherming verschafte. Totaal ontredderd, want als pupje van ong. 2 maanden oud raak je helemaal in paniek als je alles wat je in je korte leventje had en wat zo vertrouwd en veilig was, in één klap kwijtraakt. Wat overblijft is dan angst, kou, honger en dorst en een totaal niet weten wat hem overkwam. Hij was vreselijk mager, de ribben staken er aan alle kanten uit en, met dank aan zijn eigenaar, uiteraard niet gevaccineerd en al behoorlijk aangetast met parvo, het zag er bijzonder slecht voor hem uit.
Toen hij in de residencia kwam wilde hij al niet meer eten of drinken en zijn ontlasting was alleen nog maar bloederig slijm.
We hebben hem alles gegeven wat maar nodig was maar het mocht niet meer baten. Ondanks zijn erbarmelijke toestand was hij toch nog zo ontzettend lief, de andere morgen is hij in huis, gewikkeld in een warme deken, omringd door liefde, in mijn armen gestorven. Het is niet veel maar toch beter dan alleen te sterven op straat onder een auto.
Rust zacht lieve Mango, we zullen je nooit vergeten en ook de persoon niet die je dit heeft aangedaan!

Cobie