10/09/2014

3e editie van de Scoobydag!



In oktober is het weer zover, de 3e editie van de Scoobydag!

Wanneer en waar?
Zaterdag 11 oktober, van 11.00 - 16.00 uur, aan de Geffense Plas in Oss, Nederland (Gielekespad 10).



Wat is er te doen?

Op de Scoobydag is iedereen welkom, met of zonder hond(en)! De honden kunnen heerlijk ravotten op het strand en op het grasveld, en lekker zwemmen in het meer. Er zijn kraampjes van organisaties aanwezig die zich inzetten voor buitenlandse asiel- en zwerfdieren, en kraampjes met producten waarvan de opbrengst naar de buitenlandse dieren gaat. Natuurlijk is ook de Scoobykraam van de partij, waar u al uw vragen kunt stellen over Scooby, (virtuele) adoptie, vrijwilligerswerk en donatie, en waar u leuke Scoobyproducten kunt kopen. In het restaurant met uitzicht op het meer zijn alle honden welkom. Meer informatie over de invulling van de dag en de aanwezige kramen volgt.



Wat is Scooby?

De tweejaarlijkse Scoobydag staat in het teken van Scooby, een van de grootste dierenopvangcentra in Spanje. Scooby werkt aan mentaliteitsverandering onder de bevolking en het biedt een veilige haven aan o.a. honden en katten, die dankzij adoptanten in Nederland en andere landen toch nog een gouden mandje vinden.



Het belooft weer een gezellige dag te worden, met voor ieder wat wils. We hopen u 11 oktober te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie!



PS: Zou u graag als kraamhouder aanwezig willen zijn, maar heeft u nog geen uitnodiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via merelbirdy@gmail.com.