10/24/2014

SCOOBY INGETALLEN



Hallo vrienden, aangezien we het einde van het jaar naderen beginnen we hier bij de Sociedad Protectora de Animales y Medio Ambiente de balans op te maken wat 2014 op diverse vlakken heeft betekend. Een van de duidelijkste is het aantal dieren dat binnenkwam en er weer uit ging. Dus hierbij willen we jullie op de hoogte brengen van alles wat er speelt zodat jullie het uit de eerste hand meekrijgen wat de Scooby getallen zijn.
Als we alle gegevens berekenen tot de maand september van 2014, heeft Scooby een totaal van 801 honden en 91 katten opgehaald, en vergeleken met de getallen van vorig jaar gaan we die waarschijnlijk ruim overschrijven, want gedurende het geheel van 2013 heeft Scooby een totaal van 861 honden en 120 katten opgehaald.
En dit betekent in de praktijk 801 nieuwe castraties/sterilisaties, ontworming van elke hond voor 3 maanden intern en extern gedurende de zomer, en afhankelijk van het feit of het volwassen honden zijn of pups, een of meerdere vaccinaties per jaar.
We mogen misschien klagen dat het aantal honden dat we opgehaald hebben zo gestegen is, maar we zijn ook blij dat we deze dieren een nieuwe kans kunnen geven, om een echt thuis voor ze te kunnen vinden dankzij de steun van jullie allemaal.
In de komende dagen zullen we jullie voorzien met meer informatie over Scooby, en jullie meer cijfers en data doorgeven zoals dierenarts kosten, adopties, voedelkosten, bouwwerkzaamheden… We willen dat jullie uit de eerste hand op de hoogte komen van alle dingen die spelen bij Scooby, zogezegd SCOOBY IN GETALLEN.