2/06/2014

Silvero, ons nieuwe gezinslid.

Maandag om  13.40 uur ontving Scooby een telefoontje van de locale politie dat ze op de weg naar La Moraleja een paard hadden aangetroffen, vlak naast de begraafplaats.

Het paard was erg verwaarloost en zijn haar zat vol met klitten en was erg mager. Blijkbaar was het dier langere tijd vastgebonden geweest. Op een of andere manier heeft Silvero, zo heet hij nu, zich kunnen los trekken anders was hij zeker dood gegaan van de honger. Gelukkig werd hij langs de weg door de locale politie ontdekt en die constateerde gelijk de slechte staat waarin het dier verkeerde en belde Scooby.

Drie medewerkers van Scooby, Dani, Jero en Sabine zijn naar de plaats gegaan waar de politie het paard hadden gevonden en vast hielden. De politie heeft even geholpen om het paard in de wagen te doen zodat hij naar Scooby vervoerd kon worden. 

Eenmaal bij Scooby zag je  gelijk dat hij ontzettend blij was met zijn nieuwe huis. Silvero geniet van zijn herwonnen vrijheid na zolang te zijn vastgebonden geweest en slecht te eten hebben gehad. Bij aankomst had arme dier zo'n honger dat hij gelijk al het eten op at wat we voor hem hadden neergezet.

Inmiddels maakt Silvero deel uit van onze Scooby familie en we hebben er weer een mond bij gekregen om te voeden. We hopen dan ook op uw hulp zodat we ook deze nieuwe bewoner de verzorging kunnen geven die hij verdiend. 

We willen nog eens van Scooby uit onder de aandacht brengen aan iedereen die dieren heeft, deze te respecteren en ze de zorg en het onderhoud te geven die ze verdienen.