2/23/2014

De ooievaar die geniet van zijn vrijheid bij Scooby.


Bij Scooby's reddingscentrum is het het aller belangrijkste dat de dieren die hier wonen zich goed verzorgd en geliefd voelen maar bovenal vrij.

Zo ook onze huurder Sneeuwitje (Blancanieves) dit heeft laten merken. De Ooievaar was in augustus 2013 met een gebroken poot gevonden door de locale politie rond Medina del Campo in Valladolid. Zij hebben haar bij ons opvangcentrum gebracht zodat zij alle zorg zou ontvangen die nodig was om volledig te herstellen.

Na een aantal maanden van behandeling was er een geweldige verbetering te zien waardoor besloten werd om Sneeuwitje rond de Kerst vrij te laten. We verwachte dat ze zou wegvliegen en zich bij haar voormalige vrienden en soortgenoten zou voegen en een nieuwe bestemming zou zoeken. Inderdaad heeft ze haar nieuwe toekomst gevonden en tot onze verbazing is dit Scooby.

Ze woont nu samen met alle andere volgels in de omgeving van ons meer, in het gezelschap van de eenden en de duiven. Regelmatig vliegt ze heel dicht langs de medewerkers als ze aan het werk zijn.

We hebben dus weer een nieuw familielid! En als je haar wilt leren kennen kom dat naar ons opvangcentrum in Medina del Campo. Iedere laatste zondag van de maand hebben we een openhuis evenement. We wachten op je komst.