2/08/2014

2013


Een beetje laat maar het is nooit te laat om de balans op te maken van ons werk over het jaar 2013. Ik zal jullie niet vervelen met allemaal cijfers alhoewel ik jullie toch wat cijfers moet geven om het werk van Scooby duidelijk te maken. Dus zet je schrap want deze getallen maken je duizelig.

We hebben heel wat dieren gered, meer dan 1500, waarvan het grootste gedeelte honden zijn. Daarnaast 200 kippen, paarden, schapen en geiten en meer dan 200 katten.

Geplaatste dieren, meer dan 1000 honden en meer dan 150 katten.

Reddings trips = 17

We hebben meer dan 20.000 telefoontjes, over de 10.000 emails, brieven, faxen en ander soort communicatie ontvangen teveel om op te noemen.

We hebben galgo's gered van bijna ieder asiel die het nodig had. En hebben een getekende overeenkomst gesloten met de FEG in Castilla- Leon, om het probleem van beginsel aan te pakken.

We hebben een nieuw asiel geopend in Zamora en we waren vertegenwoordigd in de straten om de rechten van dieren te verdedigen bij ontelbare gelegenheden in Medina, Valladolid, Zamora, Salamanca, Laguna de duero etc. etc.

In het kort was ons werk vermoeiend en soms uitputtend maar aan het eind van de rit mogen we concluderen dat het het waard is geweest. Meer dan 1000 gelukkige honden in hun nieuwe thuis spreekt voor zich. Zij bedanken ook jullie dat jullie er nu voor hen zijn. En als Scooby er niet geweest zou zijn dat zou het moeten worden opgericht. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van een grote familie van vrijwilliger, medewerkers, adoptanten, onze volgers en boven alles onze dieren, Scooby.

DANK JULLIE VOOR EEN TEVREDEN EN VOLDAAN JAAR VAN HET REDDEN EN BESCHERMEN VAN DIEREN.

Ter jullie beschikking en dankbaar uit het diepst van mijn hart, Fermin