2/25/2014

2014



Een jaar gevuld met hoop, en hoewel we ieder jaar onze cijfers overtreffen zal het dit keer moeilijk worden. Maar ook dit jaar, zoals altijd, zullen we ons uiterste best hiervoor doen. Want we willen meer, heel veel meer dieren redden en een fijn huis bezorgen. We willen minder mishandelde en achter gelaten dieren. We willen groeien, van binnen en van buiten.
Dit doen we in verschillende stappen.

We vergroten het asiel, breiden uit met nog eens  7 hectare die ons zijn nagelaten. Dat is 20.000 m2 opslag en ongeveer 45.000 m2 voor de dieren. Zonder twijfel zal Scooby uitgroeien tot het grootste asiel van Spanje, in aantal vierkante meters en het aantal dieren.

Het creƫren van de dierenkliniek, hieraan zijn we al begonnen, helpt onze dieren enorm.

De overeenkomst die getekend is met een Engelse veterinaire organisatie, die ons zal helpen om de kliniek te ontwikkelen tot een van de beste in Spanje voor wat betreft materiaal en capaciteit en waar diverse dierenartsen simultaan kunnen werken met de beste teams.

We hebben Wereld Galgo Dag in het leven geroepen om deze waardevolle dieren in hun waarde te herstellen en te ondersteunen met hun adopties.

Op dit moment zijn er ongeveer 800 dieren die op jullie rekenen; honden, katten, eenden, ganzen, ezels, schapen, geiten... enz. het is werkelijk een lust voor het oog om deze dieren iedere dag zo gelukkig te zien.

Een nieuwe webshop met al onze verkoop van onze handelswaar, makkelijker te vinden en in gebruik.

Er zijn nog veel meer projecten die we willen realiseren in 2014 maar dat vertellen we zodra deze meer inzichtelijk zijn.

Zoals jullie kunnen lezen  hebben we genoeg dromen en targets te behalen dus we rekenen weer op jullie onmetelijke hulp en ondersteuning.

Van al onze dieren van dit moment en degene die we zullen gaan redden dit jaar; wederom bedankt dat jullie dit mogelijk maken.

Nu zal ik jullie verder met rust laten. Bedankt dat jullie er zijn

Fermin.