4/14/2012

Scoobydag 2012

Beste Dierenvrienden,

Zondag 24 juni wordt de tweede Scoobydag georganiseerd, waarvoor jullie nu officieel uitgenodigd zijn! Dit jaar beloofd nog drukker en gezelliger te worden dan vorig jaar!
Voor degene die de Scoobydag nog niet kennen: dit is een gezellige bijeenkomst waar zowel baas als hond welkom zijn. Tijdens deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, onder andere een heerlijke wandeling in de Soester Duinen, spanning opzoeken door een gokje te wagen in het Rad van Avontuur, de mogelijkheid om je hond te laten keuren tijdens de HPK (Honden Periodieke Keuring) en je wordt voorgesteld aan de liefste Scoobyhondjes die al veel te lang op een nieuw baasje wachten.

Naast al deze activiteiten zijn dit jaar weer leuke stands te verwachten, onder andere de Scooby Shop, May’s Halsbanden en Galgolicious. Je kunt met je hond op de foto en alsof dat nog niet genoeg is, kan je hond (mits sociaal) zich samen met de andere honden heerlijk uitleven in de binnenbak. Kortom, een dag die je niet mag missen.

Dit gezellige evenement gaat wederom plaatsvinden op manege ‘Nieuw Eldorado’ aan de Bosstraat 81 in Soest (we hebben dit jaar meer ruimte tot onze beschikking dan vorige keer). Jullie zijn hier van harte welkom vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Routebeschrijving: www.nieuweldorado.nl/manege/Route/27/
Leden van het bestuur van Scooby zullen op deze dag aanwezig zijn, maar natuurlijk kom je ook elkaar weer eens tegen, zie je geadopteerde honden terug, leer je Scooby (beter) kennen en is het een leuke dag voor hond en baas!

Tot 24 juni!

Scoobyteam Holland