4/12/2012

Giny

Dit is Giny, a heel lief en prachtig galgomix meisje, dat Scooby heeft kunnen redden van het asiel waar ze gebracht was door haar eigenaren, en waar ze binnen een paar dagen zou zijn gedood, nog geen 7 maanden oud. Dit scheen de eigenaren niet te deren, zij wilden haar niet meer en het maakte hen niet zoveel uit wat er met haar zou gebeuren.
Ze heeft de pech dat ze geen galgo is maar een mix met een ander ras en dat maakt het juist moeilijker om een thuis voor haar te vinden.
Maar Giny verdient het zo om haar eigen familie te vinden. Na haar slechte start in het leven is ze de hoop nog niet verloren en ze blijft een lief blij meisje.
Ze is gek op spelen en houdt van alle honden, of ze nu klein of groot zijn, ze is altijd blij ze te zien en met ze te spelen. En ze loopt ook nog eens prima aan de riem.
Ze zit nu 5 maanden bij Scooby en het wordt tijd dat ze haar eigen familie vindt, zodat ze nog meer van haar jeugd kan genieten, met mensen die van haar houden en haar het leven geven dat elke jonge hond verdient, om een gezonde en blije hond te worden met een lang leven voor zich.  Maak haar blij…en adopteer haar!