4/14/2012

Rex – Een allemansvriend op zoek naar zijn eigen thuis

Onze geweldige Rex werd door ons opgepikt op een verlaten boerderij in de heuvels van Salamanca.
Van meet af aan veroverde hij bij Scooby alle harten omdat hij zo’n zachtaardige en rustige jonge knul is.  Hij is erg slim, lief met mensen, met reuen en teefjes, grote honden, kleine honden, zelfs met de katten bij het kantoor kan hij prima overweg. Spaanse mensen kwamen, deelden onze mening en adopteerden hem. 
Maar zijn geluk was van korte duur, enkele dagen later werd hij teruggebracht naar Scooby omdat hij een aanval had gehad.
Hij had opnieuw een aanval toen hij terug bij ons was en volgens de dierenartsen van de Universiteit van Zaragoza is het epilepsie. Op het moment zijn we nog bezig uit te vinden hoe vaak hij zo’n aanval krijgt, als het zelden voorkomt is er wellicht geen medicatie nodig maar als het regelmatig voorkomt zal hij goed aangepaste medicatie moeten krijgen, dit is echter heel lastig te realiseren binnen een asiel – vandaar dat we op zoek zijn naar een liefdevol thuis voor deze geweldige hond. 



Hier zijn 2 video’s met Rex. In de eerste kun je zien dat hij al goed is met lopen aan de riem, zonder enige training, en in de tweede kun je zien dat hij verder een heel gewone jonge hond is die graag speelt en plezier maakt.  .



Als je denkt dat jij degene bent die nog meer vreugde in zijn leven kunt brengen door hem een liefdevol thuis te bieden, neem dan alsjeblieft contact met ons op!