4/30/2012

Paasbezoek bij Scooby

Lieve allemaal,
Misschien vindt u het leuk om een aantal foto‘s te zien van het bezoek van de Greyhound Compassion-vrijwilliger bij de Scooby shelter in medina del Campo.

Gedurende ons verblijf hebben we tijd besteed aan het verzorgen van de nerveuze en verlegen honden, om ze te helpen hun vertrouwen weer te vinden in mensen, een hele waardvolle klus. We hadden een professionele aannemer in onze groep die (ondanks de sneeuw, hagel en regen in de eerste dagen) het voor elkaar kreeg om een fundering en muren te bouwen voor twee grote kennelblokken, met als hoogtepunt zonnebrand op de laatste twee dagen! We zijn uren bezig geweest met het bereiden van voer voor de shelterbewoners en het schoonmaken van hun verblijven. We hebben ook meegewerkt aan een mega-voorjaarsschoonmaak van het voorraadopslag en de ruimte voor de wasmachines. Wat een prestatie toen het klaar was! We hebben ook de buitenkant van de kliniek geschilderd. Het vaste Scooby-team heeft dagelijks zoveel werk te verzetten met het schoonmaken van de kennels en het voeren van alle dieren, dat ze amper tijd hebben om ruimtes zoals de opslagplaats schoon te maken. Hopelijk hebben we kunnen helpen door hun deze grotere taken uit handen te nemen.



Er woonden op dat moment veel galgo‘s bij Scooby en we vonden  het fijn om te horen dat de Scoobybus 20 van hen naar Frankrijk zou brengen om bij hun families geplaatst te worden. Het is zulk goed nieuws dat galgo‘s een echt thuis zullen krijgen.

Heel veel dank aan iedereen die aanwezig was tijdens dit verblijf, voor jullie bijdragen aan de shelter en ook aan de donors en fondsenwervers van Greyhound Compassion die onze voortdurende steun aan de shelter mogelijk maken.

Greyhound Compassion