4/16/2013

Nog een keer… hetzelfde trieste verhaal



Steeds weer opnieuw (we doen het niet voor minder) blijven we maar puppies vinden, achtergelaten door een stel "#@!%'¡#& mensen. Veel van hen aangereden door een auto en ze komen bij ons terecht in afwachting van hun operatie. Voor ons is het een verhaal dat zich steeds herhaalt, voor Valentijn is dit het verhaal van zijn korte leven.

Valentijn is een kleine pup die de Guardia Civil enkele weken geleden bij ons bracht. Ze zeiden dat ze hem in een afgelegen uithoek hadden gevonden. Alhoewel ik er zeker van ben dat dit niet onze verantwoording was, hoe kunnen we nu hulp aan zo’n klein dier weigeren? Het arme ding had ons nodig en nu heeft de stichting jou nodig.


Je weet vast wel dat Scooby niet op het geld wacht, voordat we beslissen om te helpen, maar juist het tegenovergestelde. Hoewel je zult denken dat dit getuigt van een slecht management, ligt onze prioriteit altijd in het helpen van een dier in nood. Daarom vraag ik je nu om ons te steunen met elk klein bedrag dat je kunt missen. Door deze belangrijke donaties kunnen we samen van Valentijn een gelukkige hond maken.

Groeten, beetjes, kakels en knorretjes,
Fermín