12/05/2011

Misschien toch geen koude kerst bij Scooby?


Verwarming aan, vroeg donker, misschien zelfs sneeuw en niet te vergeten: een kerstboom in de kamer. Gedimd licht, kerstkransjes, klokjes en sneeuwpopjes versieren uw woonkamer. Kijkt u nu nog eens goed naar uw kerstboom, wat ziet u daaronder liggen? Uw hond, opgekruld in zijn mand, vlakbij de warme radiator. Wenst u niet elke hond zo'n warme, liefdevolle kerst toe?

De honden in Scooby wachten op baasjes zoals u. Tot die tijd zitten zij in Scooby en moeten zij onderhouden worden, wat veel geld kost. Enkele maanden geleden is het contract met lokale gemeenten niet verlengd. Dit contract hield in dat Scooby €3000, - per maand ontving voor het opvangen van straathonden in de omgeving. Doordat dit contract afgelopen is, mist Scooby dit bedrag waardoor de honden een erg koude kerst te wachten staat...



U kunt hier verandering in brengen. Wat is nou een mooier kerstcadeau dan een beter bestaan voor de honden? Kent u nog iemand die erg betrokken is bij het lot van deze honden? Verras deze persoon dan met een virtuele adoptie of een donatie aan Project 3000!

Bij virtuele adoptie kunt u een dier uitkiezen waarvoor u gaat bijdragen in de kosten van de verzorging. De selectie bestaat uit dieren die naar alle waarschijnlijkheid hun leven lang bij Scooby zullen verblijven. Deze dieren ontvangen het hele jaar door veel liefde en warmte van hun vaste verzorgers. Virtuele adoptie kost u €10, - per maand, maar als u iemand een jaar cadeau doet betaalt u slechts  €115, -.
Wanneer u kiest om met kerst een virtuele adoptie cadeau te doen, ontvangt diegeen:
·         Een foto van uw adoptiedier per post;
·         Het adoptiecertificaat per post;
·         Minimaal twee keer per jaar een email met daarin een nieuwe foto en nieuws over uw dier.
·         Heel veel dankbaarheid van de dieren en vrijwilligers van Scooby

Project 3000 is een project waarbij getracht wordt het geld in te zamelen wat Scooby mist wegens het aflopende contract. Het doel is om €3000, - per maand in te zamelen, hiervoor is benodigd:
·         600 mensen die maandelijks €5, - doneren, of
·         300 mensen die maandelijks €10, - doneren, of
·         60 mensen die maandelijks €50, - doneren

Wanneer u één van deze opties cadeau doet, maakt u niet enkel die persoon blij, maar ook de honden. Voor meer informatie over virtuele adoptie verwijs ik u graag door naar de Scooby website waar u het formulier kan vinden om dit mooie cadeau, cadeau te doen:  

Voor meer informatie over het Project 3000 verwijs ik u graag door naar Scooby’s weblog:

Denk er wel aan als u een mail stuurt dat u vermeld dat het gaat om een cadeau gaat en dat u ook het e-mailadres van de ontvanger invult, zodat deze de nieuwsbrief en acties van ons kan ontvangen. En denkt u ook eens aan de Scooby winkel, waar onder andere de prachtige nieuwe kalender verkrijgbaar is.

Denk dit jaar niet enkel aan de personen die dicht bij u staan, maar deel de kerstgedachte met de honden van Scooby. Ieder hond verdient die warme plek bij de kerstboom, tot dat dit is bereikt blijft Scooby doorvechten. Vecht u met ons mee?

Een hele warme kerst toegewenst,
Namens alle honden in Scooby