8/29/2011

PROJECT 3000

SCOOBY MOET DOORLEVEN!

PROJECT  3000

                               Alstublieft help ons om scooby te redden en alle dieren!!!Zo als u misschien wel al heeft gelezen, het contract met de lokale gemeentes om zwerf en mishandelden honden over te nemen is niet verlengt, wat betekend dat we 3000 € per maand verliezen, maar de instroom van honden naar ons asiel is nog steeds erg hoog. Door het verlies van deze fondsen is het zeer moeilijk om het niveau van de zorg  te voldoen en de werking van Scooby te handhaven.


Daarom hebben wij u hulp nodig!

Als ieder van u een donatie kan doen van tenminste 5 € per maand gedurende het jaar, kunnen we samen Scooby redden en doorgaan met al ons werk wat we de afgelopen 25 jaar hebben gedaan. Het zou een schande zijn als al onze ervaring met het redden van honden en andere dieren verloren zou gaan door de financiële crisis. Wat zal er gebeuren met de honden die worden gedumpt op het moment dat Scooby niet meer bestaat? Alle andere shelters in Spanje zitten met hetzelfde probleem, ze hebben allemaal al meer honden dan ze eigenlijk aankunnen, vele van hun zullen een onplezierige dood tegemoet gaan omdat ze het niet over kunnen nemen.

Dat kunnen we niet laten gebeuren!

Project 3000 betekend het vinden van tenminste 600 mensen die bereid zijn om tenminste 5 € per maand te doneren.

Het is min of meer 2 kopjes koffie of een tijdschrift minder in de maand, maar het betekend het verschil tussen leven en dood voor onze dieren en voor Scooby zelf natuurlijk. Met de 5 € per maand die u bespaard met het opofferen van één ding per maand, draagt u bij met het in stand houden van Scooby. We hopen dat we tussen de duizenden adoptanten die we door de jaren heen hebben gehad, 600 geweldige mensen kunnen vinden die ons willen helpen.

Of misschien kunt u zelf met 10 euro in de maand minder doen, wat betekend dat we maar 300 mensen hoeven te vinden die ons willen sponsoren en hun koekjes die ze bij de koffie nemen ook te laten staan.

Of wat dacht u van 60 personen die bereid zijn om 50 € in de maand te doneren om ons maandelijkse te kort aan te vullen? Fermin zei ‘Ik zal de eerste zijn, vanwege gezondheidsredenen ben ik gestopt met roken en een deel van het geld wat ik hier mee bespaar gaat naar de club van 60’

Als u als bedrijf ons wil sponsoren in deze belangrijke zaak, dan is de club van 60 een ideale optie.

We willen u graag vertellen dat hoewel het heel belangrijk is dat we donaties ontvangen, dat u dit moet zien als iets op een lange termijn, we hebben dus u maandelijkse toezegging nodig! – Ook de overheid zit in crisis en het zijn wij die de dieren helpen die hier nu tegen aanlopen.

Sommige van u zijn misschien in staat om familie leden te vinden die ook mee willen doen, of misschien zijn er wel mensen bij het bedrijf waar u werkt, of op school die ons willen steunen. Deel het alstublieft met u sociale netwerk.

We kunnen niet doorgaan zonder u  toezegging! Als we nu niks doen, dan zullen we de deuren aan het einde van het jaar moeten sluiten. En we denken dat niemand van u wilt dat dit zal gebeuren.

Wilt u mee doen?
We hopen dat na het lezen hiervan u bereid bent om scooby te helpen en natuurlijk krijgt u daar ook iets voor terug. Voor u maandelijkse donatie van tenminste 5 € per maand of een jaarlijkse donatie van 60 €, ontvangt u een nieuwsbrief, en heeft de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en leuke prijzen te winnen! Hoe klinkt dat?
Hoe schrijft u zich in?
U kunt zich inschrijven door ons een mail te sturen met de volgende informatie
·         U naam
·         De naam waar u bank account op staat
·         U Land
·         Of u de voorkeur heeft om op een maandelijkse basis te betalen of dat een jaarlijkse betaling makkelijker voor u is en het bedrag wat u maandelijks wil doneren.
·         U e-mail adres waar u de nieuwsbrief en speciale acties op wilt ontvangen

Zorg in elk geval er voor dat u uw betaling aanduid als “donatie aan scooby project 3000”

Voor  Nederland en Belgie stuurt u een email in het Nederlands of Engels naar saskia@scoobymedina.com en betaald u naar het volgende account.

Scooby
Oosterhout
Nr. 11.52.46.274
IBAN: NL52 RABO 0115 2462 74
BIC: RABONL2U

Scooby
Baarle Hertog
Nr: 733-0462538-72
IBAN: BE38 7330 4625 3872
BIC: KREDBEBB


Het Scooby Team en alle Scooby dieren!