8/28/2011

2 dagen, 3 honden


Op 17 augustus werd rond de middag deze prachtige lieve roodbruine jongen gevonden bij Scooby, we hebben hem Max genoemd. Hij was vastgebonden aan de grote deur bij de ingang van Scooby, met een emmer water en dat was het. Hij is nog geen jaar oud.






Op 18 augustus kwam deze magere dame, die we Esmee hebben genoemd, binnen uit Salamanca. Een wond bij haar rug vol met maden. Bedeesd, mager, geen licht in haar ogen. Na behandeling en een goede maaltijd ligt ze bij te komen in haar mand bij Scooby. Ze is waarschijnlijk 4 jaar oud.










Op 18 augustus, laat in de avond, kreeg Fermin een telefoontje van de politie van Medina. Ze hadden een puppy, die we Bobby genoemd hebben, 3 maanden oud met een huidprobleem dat, zoals het er uit ziet, makkelijk te behandelen is. Hij is aandoenlijk, lief en opvoedbaar. Een droombeest.








Laat iedereen weten over deze drie prachtige dieren en alle anderen bij Scooby zodat ze zo snel mogelijk geadopteerd kunnen worden. Zoals je kunt zien is er nog teveel verwaarlozing en dieren die in de steek worden gelaten in Medina. Erg zielig voor deze dieren, maar gelukkig zijn ze nu veilig bij Scooby.

Laat ons alsjeblieft weten indien je kunt helpen!