10/29/2015

Perla en Bruss

We willen jullie graag laten kennismaken met het meest komische kleine duo van Scooby. Deze twee aandoenlijke kleine hondjes kwamen bij Scooby nadat hun eigenaar door omstandigheden een hele moeilijke beslissing afscheid moest nemen. 
Het was zo triest om de zien hoe verwart en verloren ze waren toe ze hier net binnen waren, niet begrijpend waar em waarom ze hier waren. Gelukkig pasten ze zich heel snel aan, kropen uit hun schulpje en dansten zich een weg in ons hart.
Perla is blind en vertrouwd volledig op haar maatje Bruss die altijd aan haar zijde is.  Zij is zo, grappig en heeft een heel opgewekt en onafhankelijk karaktertje. Ze vindt goed haar weg en past zich ook heel snel aan haar omgeving aan. 
Bruss is een heel vrolijk kereltje en adoreert mensen. Hij maakt een vrolijk dansje als jij je aan ziet komen met Perla dansend naast zich. Zeker als je hun favoriete voedsel bij je hebt, worstjes!!! Beide hondjes zijn zo lief een aanhankelijk en springen over elkaar heen om als eerste een knuffel te krijgen.
Omdat Perla en Bruss al hun hele leven samen zijn zoeken we voor hen een speciale familie die bereid is om beide hondjes te adopteren. Het zou gewoon niet eerlijk zijn om ze te scheiden zeker niet als Perla volledig vertrouwd op Bruss aan haar zijde die zich als een echte gids gedaagd als ze hem nodig heeft. 
Als je meer wilt weten over Perla en Bruss of als je beide hondjes wilt adopteren neem dan alsjeblieft contact met ons op.
Ze zullen een hoop vrolijkheid en liefde in je leven brengen.
 
UPDATE: PERLA AND BRUSS ARE ADOPTED TOGETHER IN BELGIUM!!!!!