12/03/2012

Scooby viert SANTA PAWS

Met Kerstmis en met Driekoningen geven wij geschenken aan onze partners, onze familie, onze kinderen… en aangezien de dieren bij Scooby voor ons als kinderen zijn, zouden we hen dit jaar ook graag kerstkadootjes willen geven.
Maar om ze ook echt allemáál iets te kunnen geven, hebben we jullie hulp nodig.
Daarom hebben we een kleine Kerstaktie op poten gezet: Santa Paws – oftewel Sint Pootjes (waarmee we natuurlijk ook onze geweldige hoefdieren bedoelen).
Alstublieft, pakt u voor onze geweldige dieren een Kerstpakketje of Kerstsok vol met lekkers, speeltjes, maar graag ook materiaal voor de kliniek – voor onze patiëntjes – en stuur het naar ons in Medina. De vrijwilligers die deze Kerst bij Scooby doorbrengen, zullen dan namens jullie de geschenken aan onze  viervoeters uitdelen en uiteraard dit met jullie via ons Nieuwsblog delen. Omdat bij Scooby de hele dag veel te doen is en het daarom wel eens voorkomt dat het kantoor korte tijd onbemand is, vragen we jullie het pakketje te sturen naar de winkel van Fermín’s zus – daar is gedurende de openingsuren altijd iemand aanwezig om de post aan te nemen. Zodat zij meteen weet wat voor Scooby is en wat voor de zaak, vragen wij jullie om alsjeblieft een Kerstster op het pakje te tekenen of te plakken. Zo kan ze de Kerstpakketjes meteen van haar zakelijke pakketten onderscheiden, zonder ze al vóór de feestdagen open te moeten maken:
LIBRERIA ARRABAL
CALLE DEL REY 15
47400 MEDINA DEL CAMPO
ESPANA



Wie er niet aan toe komt een Kerstpakket te maken, maar toch graag mee wil doen met onze Kerstaktie, kan altijd nog een donatie doen op een van onze rekeningen, wij kopen dan ter plekke van dat geld kadootjes voor onze Scooby-bewoners. In dat geval, zet u dan ‚Santa Paws‘ bij uw overschrijving.
Zo en nu hopen, dat er veel mensen deelnemen en alvast bij voorbaat onze hartelijke dank.