9/25/2012

Open deur dag

 
Er zijn zo veel nieuwe dingen deze zomer, maar laat ik U eerst van onze eerste open dag vertellen, voordat we al met de volgende gaan starten. We hadden weer het idee, om op een hete zomerdag in july de open dag aan te kondigen. In het begin waren er, zoals gewoonlijk, zo'n 15 mensen, maar toen ik net met mijn toespraak wilde beginnen zeiden plotseling alle aanwezigen "Fermin wacht even, daar komen nog meer mensen". En er kwamen er meer en meer, we konden pas een half uur later beginnen omdat er ongeveer 150 mensen waren gekomen. Werkelijk ongelooflijk, nog nooit waren het er zoveel. Natuurlijk duurde de rondleiding door ons opvangcentrum veel en veel langer dan gepland, omdat er overal wel iemand bleef staan om onze dieren te bekijken en ons vragen te stellen over deze Scooby-bewonders.
 
 
We hebben de dag gemeenschappelijk beeindigd in de nieuwe Scooby-winkel, het gebouw heeft zichzelf nu al waargemaakt. Het was een ontzettend interessante dag
en de meerderheid van de mensen heeft ons heel erg tevreden verlaten. We hopen U de volgende keer weer te ontmoeten, want bij Scooby is er altijd iets nieuws te zien, ook wanneer er "alleen" nieuwe dieren zijn.
 
 
 
Oh ja, overigens hadden we de week voor de open deuren dag een speciale Scooby dag voor alle vrijwilligers gevierd, die ons meegeholpen hebben met de huisdierendag. Het was heel leuk, en vooral ook heel nat, omdat Facundo zich in het hoofd had gehaald onze nieuwe watervoorziening in gebruik te nemen, en we hem zeer dankbaar waren hiervoor, vooral omdat het ontzettend heet was.
 
Tot gauw
Fermin