9/06/2012

De vergeten honden


Je wilt niet weten hoeveel vergeten honden er in Scooby zitten. Sommigen van hen zijn galgo’s maar de meesten van hen zijn andere rassen of kruisingen. Voor deze update wil ik me richten op 5 honden, die de favoriete honden zijn van Vanessa, een Belgische vrijwilliger die hier al jaren komt.
Het punt is, als je hier werkt en je ziet al die honden, dan begin je van ze te houden en je herkent al hun verschillende karakters. Maar voor mensen in andere landen zijn al deze honden slechts foto’s op onze website. En ik weet het, er zijn veel honden en foto’s en honden op de website. Dit is niet met opzet om het je moeilijk te maken om een hond te kiezen, dit is omdat we zoveel honden hebben. Vele, vele honden. Dus Vanessa heeft 5 vergeten honden voor je uitgezocht en vergeet alsjeblieft niet om regelmatig op onze website te kijken, omdat we hier elke dag weer nieuwe honden binnenkrijgen.

FLORI
Flori kwam naar Scooby, toen ze nog maar een pup was. Ze heeft een leider nodig, die actieve sporten met haar gaat doen, want ze is een erg actieve hond die graag voor haar baas werkt. Ze vindt het heerlijk om met speelgoed te spelen. Ze is lief en aanhankelijk en ziet er heel bijzonder uit. Als je een hond zoekt voor training, agility of om een andere sport mee te doen, denk dan alsjeblieft aan Flori.

NORA
Nora is een groot knuffelmonster. Ze geeft je graag “een hand”, krijgt veel aandacht en is heel zacht met mensen. Ze is een echte mensen-hond: slim, zacht, medium formaat, en een normaal uiterlijk. En dat is waarom zoveel mensen haar niet zien. En dat is echt triest voor haar.



LASZLO
Op het eerste gezicht is Laszlo een grote, indrukwekkende herder, maar eigenlijk heeft hij een klein hart. Op zijn manier is hij speels, hij is rustig, heeft een goed karakter en geeft veel knuffels. Hij gebruikt zijn gewicht en grootte, dus hij heeft een sterke eigenaar nodig, maar wel een eigenaar die bereid is om hem veel liefde te geven!

IVAN
Ivan is een prachtige Settermix. Hij speelt graag met zijn tennisbal, maar je moet wel iets over hem weten voordat je met hem kunt spelen: Je  moet zelf de bal in zijn mond stoppen. Want als je de bal weggooit, zal hij er niet achteraan rennen om de bal voor je te halen. Maar als hij de bal in zijn mond heeft, dan paradeert hij ermee, zo trots als hij maar kan.

DARIO
Dario is erg onderdanig naar mensen. Hij is zacht, springt nooit op en geeft de hele tijd kusjes. Als hij de riem ziet, dan loopt hij weg. Hij geeft de voorkeur aan zijn vrijheid. De fijnste aandacht die hij kan krijgen, is wrijven over zijn buik. Dario is ongelooflijk lief en geduldig.