11/05/2015

Wij presenteren: Tibu en Frineto.


Na verschillende pogingen is het op 29 september eindelijk gelukt om Tibu enFreneto te pakken te krijgen, twee pups die er nogal verwilderd uitzagen. Ze waren zo bang van mensen dat het erg moeilijk was ze te vangen. Toen ze eenmaal bij Scooby waren waren ze te bang om zelfs maar uit de hoek te komen en we waren er van overtuigd dat het veel werk zou kosten om ze te socialiseren.  Dus de eerste nacht lieten we ze zoveel mogelijk met rust zodat ze aan hun nieuwe omgeving gewend konden raken.
We weten niet wat er gebeurd is maar de volgende ochtend leek het wel alsof we twee nieuwe puppies hadden. Ze waren zo blij om ons te zien, kwamen naar het hek, snuffelden aan onze handen en toen we binnen kwamen waren ze helemaal niet bang van ons. Het was een aangename verrassing dat Tibu en Freneto niet de verwilderde pups waren die we dachten. Dus nu zijn ze samen met de andere pups in een grote patio waar ze kunnen spelen. In deze patio, waar ze weg kunnen rennen en zich zouden kunnen verstoppen voor ons, staan ze altijd aan het hek om mensen te begroeten en zodra je binnengaat zijn ze klaar om je aan te vallen met puppy kusjes!
Deze kleine jongens zijn nu klaar voor hun volgende avontuur, naar hun huis met hun familie. Als je denkt dat je de perfecte familie voor ze bent, neem dan contact met ons op 
 
Update: Frineto has been adopted meanwhile but TIbu is still looking for his golden basket!