3/27/2015

Met spoed hulp gezocht: onze honden hebben eten nodig


Hallo lieve vrienden, we weten dat we jullie altijd weer vragen hernieuwde inspanningen te verrichten om ons te helpen, maar Scooby zit in een penibele situatie momenteel. We hebben nu meer dan 900 honden die onder onze zorg vallen en om hen te kunnen voeden, vraagt het uiterste van onze financiele bronnen. We hebben het over zo'n 6000 euro per maand.
Zoals je je kunt voorstellen, is dit voor ons een astronomisch bedrag dat heel moeilijk is om bij elkaar te krijgen. En dat is ook de reden dat, voor het welzijn van onze dieren, we jullie weer om hulp moeten vragen, hetgeen zeer noodzakelijk is. Aan de mensen in Spanje of aan degenen die dichtbij 1 van onze opvangplekken wonen in Medina del Campo, Valladolid, Palencia of Zamora, willen we vragen om zoveel mogelijk eten te brengen, wat je ook maar kan missen, en voor degenen die verder weg wonen, zowel nationaal als internationaal, vanwege de kosten van het transport, aan jullie vragen we om ons financieel te helpen, om zodoende de kosten van het voedsel voor onze dieren te dekken.
We verkeren in een wanhopige situatie, want eigenlijk zouden we moeten zeggen dat we niet nog meer dieren kunnen opvangen, dat we nee moeten verkopen, echter kunnen we hen niet aan hun lot overlaten zonder onze en jullie hulp. Ze verdienen een kans en dat is ook de reden dat Scooby bestaat, om hoop te geven aan deze dieren en nog veel meer dieren die komen gaan.
Je kunt ons ook helpen door één of meerdere honden te adopteren of als pleeggezin te fungeren voor één of meerdere honden. En mocht je een bedrijf kennen dat ons kan helpen met voedsel of met ons samen wil werken, dan zouden we dat zeer waarderen. En alsjeblieft: deel dit bericht met al je contacten, vrienden en familie en laat ze weten in welke situatie we nu verkeren en wat we nodig hebben. Alsjeblieft, we rekenen op julllie dat jullie je uiterste best doen om manieren te bedenken om ons te helpen. Iedere kleine bijdrage, hoe klein het ook is of lijkt, het maakt een wereld van verschil voor ons in deze moeilijke tijden.
Je weet dat er vele manieren zijn om ons te ondersteunen, maar onze grootste zorg is nu om alle dieren eten te kunnen geven. We hebben het over 900 honden, maar het aantal dieren dat afhankelijk is van Scooby is nog veel groter. Je kunt je voorstellen wat de financiele consequenties zijn in slechts 1 maand.
Alsjeblieft denk aan hen, zij zijn het belangrijkste en help ons op welke manier dan ook.
Deel, promoot en HELP nog eenmaal. Heel erg bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om dit te lezen, ons te begrijpen en ons te helpen. We zijn jullie echt heel dankbaar.
Als je met ons samenwerkt door een donatie te doen of virtueel te adopteren, een Scooby lid te worden of om een Teamer te worden voor maar 1 euro per maand, kun je ons helpen om ons werk voort te zetten.
Een klein gebaar kan hun levens al veranderen. Denk je niet dat dat het waard is?
Doe een donatie, word lid of adopteer virtueel:  
Hartelijk dank!!