7/05/2014

PERSBERICHT July 2-2014


De Sociedad Protectora de Animales y Medio Ambiente Scooby begint een nieuwe campagne met het doel geld in te zamelen voor de meer dan 1000 dieren die zij verzorgen binnen hun organisatie.

Deze campagne, genaamd “Groene Weiden” is opgestart om het mogelijk te maken de 25 hectaren waar Scooby gesitueerd is, te blijven besproeien. De zone waar de opvang van Scooby zich bevindt (provincie Valladolid in Castilla Leon), is een droog gebied, waar zonder extra bewatering het bijna onmogelijk is om iets te laten groeien, dus ook niet het gras wat nodig is als voedsel voor een deel van onze dieren zoals de paarden, schapen, geiten en ezels. Dit uitgestrekte gebied besproeien betekent een hoge uitgave in het gebruik van electriciteit.

Groene Weiden biedt iedereen die wil helpen de mogelijkheid om symbolisch een vierkante meter te kopen van ons land voor de prijs van 0,50 euro. Op deze manier kunt u actief meehelpen aan het voeden van onze dieren op een simpele en economische manier.

Iedereen die mee wil doen kan dit doen door middel van onze rekening:
NETHERLANDS
Scooby
Oosterhout
Nr. 11.52.46.274
IBAN: NL52 RABO 0115 2462 74
BIC: RABONL2U



Een andere manier om met Scooby samen te werken is middels het lid Worden van de Teaming Groep die Scooby heeft aangemaakt :https://www.teaming.net/scoobymedina

Er zijn veel manieren om Scooby actief te ondersteunen, en om ons te helpen voor en namens de dieren te werken.



Voor meer informatie :

Rebeca Cid Rodríguez

Prensa y Comunicación Scooby


606 234 204