7/03/2014

Bullas 3



Sommige mensen vragen me de laatste tijd hoe ze ons kunnen helpen met alle Bullas dieren maar hiervoor moeten we wel uitleggen hoe het zit met onze gemaakte kosten .
Aldus hieronder:
Kosten tot nu toe:
De vrachtwagen die de paarden vervoerden ( hiervoor hebben we de facturen nog niet ontvangen)

Twee bestelwagens om de honden op te halen, dat zijn de wagens die door onze eigen medewerkers gereden worden en dus zijn dit eigen kosten en is geen factuur voor.
- Een van de Scooby medewerkers is in Bullas gebleven om de achtergebleven dieren daar te verzorgen, de gemaakte kosten voor de werknemer is inclusief het salaris, een slaapplaats en eten; totaal tussen de 900 en 1000 euro.


- Eten en dierenartskosten voor de dieren die al in Scooby zijn meegenomen in de dagelijkse kosten hier en zijn er geen aparte facturen voor.

- Advocaat kosten, op een dag moeten we haar wat geld geven voor haar diensten, tot nu toe heeft ze daar niets voor gerekend maar iedereen moet eten ook mensen.

Al gemaakte kosten die betaald zijn met geld van verschillende donaties.

- Eerste veterinaire assistentie.

- Chips en identificatie voor geiten, schapen en paarden.

- Eten voor de achtergebleven dieren
Onder tussen zijn we nog bezig om de eigenaar afstand te laten doen van de dieren maar we moeten we ze wel eten geven en ze voorzien van de nodige medicatie


Te verwachten onkosten:
Totdat alle schapen en geiten definitief zijn ondergebracht moeten we een plek hebben waar we ze zolang kunnen verzorgen. Misschien als we genoeg geld hebben kunnen we tijdelijk een Scooby opvang openen in Murcia.

- Eten voor de schapen en geiten

- Eten en medicatie voor de dieren hier. Bijvoorbeeld voor de paarden kunnen we een factuur overleggen voor hun eten maar de verzorging wordt gedaan door onze eigen medewerker.

Dit zijn zo'n beetje de onkosten waar we voor staan, en iedereen die ons een beetje kent weet dat er geen cent over de balk gaat. We proberen altijd alles zo goedkoop mogelijk te doen. Onze Dani is wat dat betreft een echte gierigaard en vecht voor de beste prijzen, en daar zijn we heel dankbaar voor want hierdoor krijgen we meer voor minder.

Kusjes, likjes en knuffels van ons allen.

Fermin