4/13/2014

Canela


We dachten allemaal dat het weer goed met je ging en dat je weer gelukkig was. Je nieuwe familie zei dat je gelukkig was en dat je het naar je zin had met je nieuwe broertje. Maar in een hele korte tijd veranderde dit.  Je nieuwe baasjes besloten om je nieuwe kleine broertje weg te geven aan de eerste de beste geïnteresseerde. En er werd besloten om jouw naar een perrera te doen. Gelukkig kwamen we er achter en hebben alles in zijn werk gezet om je daar weg te halen. Hoe konden die mensen je dit aandoen.

We begrijpen het niet. Wat voor mensen zijn dit die eerst besluiten om een hond een goed leven te geven en even later om hem in een perrera te stoppen. Het meest logische zou zijn om ons te bellen of we zouden willen helpen om het probleem op te lossen, tenslotte is dat was we doen. Schaamden die mensen zich?  Ze zeggen dat ze geen honden meer konden hebben omdat ze gingen verhuizen naar een appartement maar is dat een reden om jullie zomaar weg te doen alsof het niets is....?

Lieve CANELA, weer gaan we opzoek voor je naar een goed huis en we zoeken  net zo lang tot we die voor je hebben gevonden. Waar er van je wordt gehouden en waar je mag blijven voor altijd en eeuwig. Dit beloven we jouw, het is onze plicht om mensen te zoeken voor je waar je nooit meer weg hoeft.  Het spijt ons zo dat we je tekort zijn geschoten en dat je zoveel verdriet hebt gehad. We hopen dat we nu snel voor jouw die persoon vinden die je verdiend, er is je genoeg overkomen, JE MOET NU KRIJGEN WAAR JE RECHT OP HEBT.