7/09/2012

Scooby Dag 2012


24 juni was het zover: Scoobydag 2012. Na maanden hard werken, grote inspanningen en deadlines was eindelijk de dag aangebroken waar iedereen naar had uitgekeken.
Vroeg aangekomen bij de manege bleek het toch niet helemaal volgens plan te verlopen. Ondanks dat we goed weer hadden besteld, had de zon besloten om vandaag toch maar in Spanje te blijven. Het regende erg hard en daarom is besloten om alle stands binnen op te bouwen. Maar, positief als we waren, mocht dit de pret natuurlijk niet drukken.
Gelukkig dachten veel bezoekers hier hetzelfde over. Desondanks is het erg druk geweest en zijn alle inspanningen vooraf het helemaal waard geweest. Het was een bijzondere dag met veel bezoekers, en misschien nog wel meer honden! Terwijl de honden lekker aan het rennen waren in de binnenbak, konden de bezoekers de stands bezichtigen of genieten van een lekker drankje op het terras. Op de dag waren veel stands, onder andere de Scoobyshop. Bij het rad van fortuin waren mooie prijzen te winnen en bij de veiling werd geboden op veel verschillende voorwerpen. Het hoogtepunt van de dag was toch wel de wandeling door de prachtige Soesterduinen, waar baas en hond beiden aan mee konden doen.
Het was erg bijzonder om zoveel verschillende talen te horen. Vanuit vele landen zijn bezoekers hierheen gekomen om te laten zien hoeveel zij om Scooby geven.  Dit is ook terug te zien in de vele donaties, het transport heeft een vrachtwagen vol spullen terug meegenomen naar Spanje. Daarnaast hebben de kraampjes gezamenlijk een flink bedrag opgehaald dat allemaal ten goede komt aan de dieren in Scooby.
Kortom, het was een zeer geslaagde dag en er is veel opgebracht voor de honden. Wij willen graag de bezoekers en standhouders bedanken voor hun donaties, inspanningen en toewijding aan Scooby. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij en zien we jullie allen terug op de volgende Scoobydag. Wij kijken er al naar uit!

Foto’s van het eventment zijn terug te vinden op:


En op onze Scooby Holland facebook pagina,