7/24/2012

Het verdrietige verhaal van Boby


Boby is een kleine hond, 12 jaar oud en tot nu toe was zijn leven behoorlijk goed. Hij had een mandje, voedsel en vooral: de liefde van zijn bazin. Maar op een dag veranderde dit allemaal. Zijn vrouwtje was een oudere dame die niet langer voor zichzelf kon zorgen en naar een bejaardentehuis moest. Maar dat wilde ze niet want ze wist niet wat er dan met Boby ging gebeuren en dat ging haar aan het hart. Haar gezondheid ging achteruit en uiteindelijk moest ze een hele moeilijke beslissing nemen. Volgens haar was Boby de enige familie die ze had, hij was haar alles.
Ze nam contact op met Scooby zodat wij een nieuw thuis voor hem konden vinden waar voor hem gezorgd kon worden en waar hij geliefd zou zijn zoals hij verdiende.
Scooby kwam hem ophalen en het afscheid was erg triest, zijn vrouwtje gaf hem kusjes tussen de tranen door en toen Boby haar weg zag gaan begon hij te blaffen en wilde met haar meegaan. Het was een heel triest moment voor hen allebei.
En nu zit Boby bij Scooby. En Scooby, voor honden die achtergelaten zijn zonder eten en drinken, lijkt op een viersterren hotel. Maar voor honden die gewend zijn aan een thuis met mensen om zich heen hebben het er heel moeilijk mee. En dit is wat er met Boby aan de hand is, hij heeft het heel moeilijk want hij weet niet waarom hij hier is, waarom zijn vrouwtje er niet is en waarom hij haar niet meer ziet, en hij brengt de dagen door terwijl hij huilt omdat zijn leven zo drastisch veranderd is.
Hij zoekt een familie die voor hem zorgt en hem liefheeft zoals hij verdient, tot het eind van zijn dagen. Hij is een kleine hond met nog genoeg leven in hem.. wil jij hem een thuis geven?