4/03/2016

Een triest verhaal

Curru is een hond van 9 maanden oud. Zijn baasje was iemand op leeftijd die èn niet getrouwd was èn geen kinderen had. Dus hij en Curru waren elkaars familie en beste maatjes. Op een ochtend ging Curru zijn vriend wekken, maar er klopte iets niet: zijn baasje was ziek en kon zich niet bewegen. Nog dezelfde dag zag Curru buren, doktoren en de politie het huis binnenkomen en was hij er getuige van dat ze zijn vriend meenamen. Hij werd alleen achtergelaten in de tuin, voor dagen, misschien zelfs weken, wachtend op de terugkeer van zijn baasje, maar die kwam maar niet......Een buurman liet eten en drinken voor hem achter in de tuin, totdat hij uiteindelijk naar Scooby werd gebracht, waar hij nu verblijft. Hij begrijpt niet wat er is gebeurd en waarom zijn vriend nooit meer terugkwam om hem op te halen of waarom hij uit zijn huis is gehaald. 

Hij heeft een nieuwe familie nodig die net zoveel van hem houdt als dat zijn vriend deed. Die voor hem zal zorgen en hem nooit meer alleen zal laten. 

*Alsjeblieft, help ons zodat we hen kunnen blijven helpen* Doneer nu! Kusjes, knuffels en likjes van het Scooby team en alle dieren.