4/11/2016

COFFEE en haar kleintjes
Coffee werd in de steek gelaten toen ze aan het werpen was, door een vrouw die in een grote zwarte auto reed. Een buurvrouw zag het gebeurden en op het moment dat de vrouw de auto startte en wegreed, hoorde ze schreeuwen van pijn. Toen die buurvrouw dichter bij de plek kwam waar het geluid vandaan kwam zag ze Coffee, met een van haar baby's dood aan haar zijde en nog 6 meer die voor hun leven aan het vechten waren.
Coffee was helemaal in de war, ze begreep er niks van dat haar familie haar daar achter had gelaten, waarom haar bazinnetje de auto had gestart en zonder haar was weggegaan, haar achterlatend met deze vreselijke pijn. Ze was zo bang dat ze iedereen probeerde te bijten die in de buurt kwam,  mensen die langs kwamen en kwamen kijken naar de arme hond met haar net geboren pups. Maar niemand hielp haar.
We werden gebeld door de politie en zonder er lang over na te denken gingen we op weg om haar op te halen. Iedereen zei dat we niet te dichtbij moesten komen omdat ze ons zou bijten.
Toen we daar aankwamen gingen we naar haar toe, en toen we de arme hond zagen, met haar pups om haar heen, waarvan er al een dood was, gedesorienteerd en huilend, staken we onze hand uit en ze kwam naar ons toe, ging naast ons zitten en liet het toe dat we elk van haar pups oppakten. Ze wist dat we haar gingen helpen en zij ging al naar de deur van onze auto, om op ons te wachten.
Ze wist niet waar ze heen ging maar ze wist dat het nooit erger kon zijn dan waar ze vandaan kwam.  Coffee had vertrouwen in ons, en wij gaan alles doen wat mogelijk is om haar en haar pups te redden, ze zijn erg zwak en we hebben hulp nodig