8/02/2014

Bullas 4


Het is al weer even geleden dat ik een update heb gegeven over Bullas. Dus bij deze. De laatste keer lieten we Said achter om een gevecht te leveren tegen de vlooien. Vooral de schapen en geiten hadden heel veel vlooien. Maar we hadden Said hier nodig en dus hebben we iemand ingehuurd om de dieren daar te verzorgen en te voeren. Eerst hebben we tijdelijk iemand, Coto genaamd ingehuurd en daarna hebben we Juanfran aangenomen voor deze job. Hij is echt de juiste man op de juiste plaats en een echte dierenliefhebber. In de tijd dat Said in Bullas was verschenen er verschillende galgo's en podenco's die uit de heuvels rond Bullas kwamen. Natuurlijk weten we niet zeker dat ze van die eigenaar waren maar ze hadden allemaal die vreemde lucht van franse frietjes om zich heen en dus....

Ger, Said en een aantal mensen van Rescatordog hebben geprobeerd om ze te vangen en dat bleek erg moeilijk. Normaal gesproken vang je een hond met vlees, zoals bv lever of pens, iets wat behoorlijk stink. Maar weet je wat voor deze honden alleen werkte? Inderdaad franse frietjes. We hebben van alles geprobeerd en het enige bruikbare waren de frietjes. We kunnen dus niet bewijzen dat de honden van de man waren maar....  alles wijst toch in die richting.

En dus, aan het eind kwam Said terug met 25 nieuwe galgo's en podenco's van Bullas.

Alle dieren doen het heel goed maar 2 van de 4 vrouwelijke paarden die we gered hebben krijgen wel een hele vreemde ronde buik. Ja bij allen vliegen de kilo's er aan maar bij deze 2 verwacht ik toch dat ze voor ons een verrassing in petto hebben. We zullen het zien in de nabije toekomst.

De schapen, geiten en het varken zijn nog steeds daar en moeten vanwege juridische redenen nog zo'n jaar daar blijven voordat alles in orde is en dus zullen we een afdeling van de SCooby in Bullas moeten hebben.

En voor wat betreft de deze juridische case, pakken we alles aan.

Kusjes, likjes en knuffels van ons allemaal.
Fermin