6/30/2012

DULCINEA

Dit kleine podenco meisje kwam 2 jaar geleden bij Scooby en heeft nog steeds geen thuis gevonden. Daar de meeste podenco’s bestaan voor en door de jagers, als het jachtseizoen ten einde is of ze niet genoeg hun best hebben gedaan, worden ze achtergelaten of op brute wijze geelimineerd. In het geval van Dulcinea werd ze achtergelaten en ze heeft een hoop geluk gehad dat ze bij Scooby terecht kwam.
Het is een beetje een verlegen hondje en ze schrikt van abrupte bewegingen, maar als je een tijdje bij haar bent, haar aait en haar wat snoepjes geeft, dan geeft ze je kleine likjes om je te bedanken. En als je haar mee uit wandelen neemt gedraagt ze zich voorbeelding aan de riem, en ze vindt het prachtig alle honden te begroeten die ze tegenkomt. Ze kan uitstekend opschieten met haar soortgenoten, maar wat ze het allerleukste vindt is languit op de bank, daar kan ze uren doorbrengen!
Tot nu toe was haar leven niet zo heel leuk, haar oude bazen hebben haar slecht behandeld en nu is ze op zoek naar een thuis waar mensen van haar houden en voor haar zorgen voor de rest van haar leven. Kun jij het haar bieden?