10/28/2017

ONZE MAANDELIJKSE SCOOBY CLUB



 Aan alle fans van Scooby (adoptanten en sponsoren),

Heel hartelijk dank voor uw loyale steun de afgelopen jaren aan deze geweldige organisatie. Zoals u merkt neemt het aantal dieren dat binnenkomt alleen maar toe en de financiële hulp die wij nodig hebben is noodzakelijker dan ooit.
In januari t/m augustus alleen al heeft Protectora y Santuario Scooby 300 puppy’s van de straat geplukt, dit was 49% van het totaal aantal geredde honden in deze acht maanden. Hierdoor krijgt Scooby te maken met een extra vraag naar sponsoring, een die wij niet kunnen negeren.

Wij hebben besloten om het Scooby3000 project samen te voegen met het reguliere donateurschap. U kunt het zich misschien nog herinneren, wij lanceerden dit project tijdens de financiële crisis die was ontstaan doordat gemeentes de totale financiële vergoeding (toen € 3000,- per maand) voor het ophalen van hun zwerfdieren stopzette. De vergoeding is gelukkig weer hersteld, maar deze is bij lange na niet meer het bedrag van toen en is zeker niet voldoende om alle geredde honden en katten te kunnen voorzien van eten en de benodigde medische hulp.

Nu hebben wij één gezamenlijk donatieproject: ‘Onze Maandelijkse Scooby Club’. Het zou geweldig zijn als iedereen een maandelijkse donatie zou kunnen doen van € 5,-. En een donatie van € 10,- per maand zou helemaal bijzonder en ideaal zijn voor de Scooby dieren. Als u al maandelijks donateur was van het Scooby3000 project dan hoeft u niks te veranderen, tenzij u uw maandelijkse donatie wilt verhogen.

Wij hopen dat u reageert op deze noodoproep zodat Scooby kan rekenen op uw maandelijkse donatie aan de (tijdelijke en permanente) bewoners van Scooby. Uw gift wordt gebruikt voor het kopen van eten en constante dagelijkse en medische zorg.

Wilt u ons maandelijks financieel steunen?
U kunt zelf een terugkerende betaalopdracht geven aan uw bank zodat de maandelijkse donatie van € 5,- of € 10,- automatisch wordt overgemaakt naar Scooby, dit is voor zowel uzelf als voor ons het meest prettige en heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt ons ook vragen om u maandelijks een herinnering te sturen om uw donatie over te maken.

U kunt uw maandelijkse donatie onder vermelding van “Our Scooby” overmaken op Triodos Bank rekeningnummer ES06 1491 0001 2021 3033 7229 t.n.v. “Scooby Sociedad de Animales y Medio Ambiente”
Of als u liever PayPal gebruikt kunt u dit emailadres gebruiken: refugioscooby@gmail.com

Namens alle Scooby dieren van nu en in de toekomst: heel hartelijk dank voor uw hulp!