3/16/2017

Wie zijn nu eigenlijk potentieel het gevaarlijkst?Pas geleden heeft de politie een criminele organisatie ontmanteld die geld verdiende met hondengevechten in Tenerife. De meeste honden waren gestolen,  getraind en gevoed met kleinere honden.  Een dierenarts die op de hoogte was zou heb hebben geholpen met middelen die hun agressie en hun kracht verhoogde. Een aantal feeft men vanwege hun hoge mate van agressiviteit in laten slapen.
In Alicante is een man overleden nadat hij was aangevallen door 5 honden.  De politie was op de hoogte van eerdere aanvallen van deze dieren , zonder enige identificatie. Men heeft alle 5 in laten slapen.
Wij geloven dat het juist mensen zijn die gekwalificeerd moeten worden als potentieel gevaarlijk. Degene die je op de foto’s ziet zijn TORMENTA, PIN, PON, BERNABETH en OLMILLO die samen leven met een heleboel andere honden van allerlei rassen in complete harmonie bij Scooby. Het enige verschil met de rest is dat afgezien van het feit dat ze in de steek zijn gelaten, zij ook het stigma hebben dat ze worden gezien als gevaarlijk, terwijl het echte gevaar de mensen zijn die hen opvoeden en mishandelen om moordenaars te worden. Zij zijn het slachtoffer van CRIMINELEN, van POTENTIEEL GEVAARLIJKE mensen.
Denk eens aan het adopteren van een POTENTIEEL LIEF HONDJE