3/07/2017

DjangoDjango is een erg bange en nerveuze galgo die meer dan een jaar al in de opvang heeft doorgebracht. Op de patio's was het onmogelijk om hem aan te raken want hij rende altijd bang weg. Opeens verloor hij een hoop gewicht en testen hebben aangetoond dat hij zowel Leishmania en Filaria heeft.
Django heeft lange tijd in de verpleegafdeling doorgebracht, waar hij zijn behandeling kreeg, en daar, in een rustige omgeving voelde hij zich veilig en kalmer. Django kwispelt nu voor het eerst sinds hij binnenkwam met zijn staart wanneer hij mee mag voor een wandelingetje en wanneer hij zijn speciale maaltijden krijgt.  Hij heeft geleerd de mensen te vertrouwen die voor hem zorgen en we zien dat hij ook graag meer vertrouwen wil hebben en weer gelukkig wil zin.

Django heeft nog een lange weg te gaan voor hij zich weer veilig kan voelen en van het leven kan genieten zonder bang te hoeven zijn voor mensen. Zijn gezondheid wordt langzaam beter en hij is nu klaar met de behandeling voor Filaria, de Leishmania behandeling duurt nog even.

We hopen een hele speciale en ervaren familie voor Django te vinden in een kalme en rustige thuisomgeving waar Django door kan gaan met herstellen en waar hij zich veilig voelt en blij, en het leven kan leiden dat hij verdient.


Video: https://youtu.be/prHbONDIMgs