11/17/2016

SCOOBY LOOPT OVER VAN DE GALGOS


Een nieuw jachtseizoen is begonnen en wederom loopt Scooby over van de galgos. Veel van de galgos die we vorig jaar hebben gered zijn er nog, en nog veel meer die aangekomen zijn en iedere dag nog aankomen. Heel veel daarvan kwamen bij ons met serieuze verwondingen, sommige zijn aan het herstellen van operaties, sommige zijn getraumatiseerd en moeten zo snel mogelijk de opvang uit om de hulp te krijgen die ze nodig hebben, honderden volwassen honden, waarvan de meeste mannetjes, zo veel puppies en dan hebben we het alleen nog maar over de galgos, we hebben ook een onwaarschijnlijk hoog aantal mixjes.
We komen op een punt dat we niet meer in staat kunnen zijn om er nog meer te redden tot we in staat zijn de honderden te plaatsen die in onze zorg zijn in een van de vier opvangplekken. En nu komt de winter er aan, onze galgos liggen te rillen in hun mandjes en ze verdienen het om de warmte van een gezellig thuis te voelen.
We doen een oproep aan onze plaatsingspartners om hun prachtige werk voort te zetten en liefdevolle huizen te vinden voor onze galgos, zodat wij er meer kunnen blijven redden.
En aan al onze supporters, help ons met de oneindige kosten om ons werk  te kunnen blijven doen, zonder jullie hulp kunnen we niet blijven redden en we voelen de druk nu meer dan ooit.
Van al onze langneuzige vrienden – dank je wel


Een van onze dieren adopteren:  http://www.scoobymedina.org/nl/adoption/index.html
Medoeen mit Teaming: https://www.teaming.net/scoobymedina?lang=en_UK