7/23/2015

Solidariteit in Palencia


Gedurende het weekend van 17, 18 en 19 juli organiseerde Scooby een adoptie campagne in Palencia. De week ervoor had Ana, de eigenaresse van Bar Nuevo Zapatones contact met ons opgenomen omdat ze het jubileum van haar zaak wilde vieren  en die gelegenheid wilde gebruiken om iets te doen  dat zou bijdragen aan de bekendheid van Scooby en haar dieren. Ze heeft zelf twee geadopteerde honden en haar gemeenschapsgevoel is erg groot.  Alles bij elkaar gingen we aan het werk en dankzij de hulp van Nacho en van vrijwilligers zoals onder andere Sara en Vanesa  en bedrijven zoals Gaherproga en de Argos kliniek hebben we een event georganiseerd waarin onze katten en honden de hoofdrol speelden.
Gedurende drie dagen waren er activiteiten voor kinderen, informatieve praatjes over het adopteren van onze dieren,  we hebben nieuwe leden, er is een hoop merchandise verkocht, en we hebben verschillende donaties ontvangen om te kunnen blijven strijden voor onze dieren.
Vanuit de Sociedad Protectora de Animales y Medio Ambiente Scooby willen we hierbij publiekelijk bedanken:  alle vrijwilligers, de bedrijven die met ons samenwerkten, en alle mensen die ons kwamen opzoeken bij Nuevo Zapatones  voor informatie en om hulp te bieden, en vooral Ana, de eigenaresse van de locatie voor hun hulp en toewijding.  Zonder jullie hulp zou dit allemaal niet mogelijk zijn.
Dank jullie wel voor jullie toewijding, dat jullie er  altijd zijn voor jullie tijd en vooral voor de liefdevolle aandacht voor onze dieren. DANK JE WEL!