7/14/2015

HULP AAN TERESA EN HAAR DIEREN


Een paar dagen geleden ontving Fermin een dringend telefoontje van Teresa, een vrouw van 78 die de voorzitter was geweest van de Amigos de Animales vereniging in Valladolid.  Teresa is een belangrijk persoon geweest in de strijd voor dierenrechten en de dierenopvang, en is dat nog steeds. Haar huidige situatie was niet echt goed, ze woonde in een huurwoning zonder water of licht, in omstandigheden die je anno 2015 onmogelijk zou verwachten. Daar woonde ze met een aantal honden, katten, kanaries en andere dieren. Haar telefoontje was heel dringend en ze was verontrust want ze moest haar huis uit en het enige waar ze aan dacht was wat er met haar dieren zou gebeuren.
Natuurlijk kon Fermin, of Scooby niet de andere kant op kijken  en daarom bleef Scooby, die organisatie die door andere verenigingen soms met achterdocht wordt bekeken, en bekritiseerd door mensen vanuit de veilige positie van hun comfortabele stoel,  niet aan de zijlijn staan en ondernam actie. Wat?  Ze namen wederom al deze dieren op om hen een tweede kans te kunnen geven.
Dus op een ochtend zijn Pablo en Simonetta op weg gegaan met de bus om Teresa’s dieren op te gaan halen.
Vrienden, de Scooby familie wordt steeds groter en daardoor ook de kosten.  We gaan daarom wederom om jullie hulp vragen. Zorgen voor zoveel dieren, voor hun voeding, hygiene en hun medische zorg komt op een gigantisch bedrag uit iedere dag. Daarom vragen wij om jullie vrijgevendheid, met een klein beetje hulp van jullie kan Scooby veel goede dingen doen en er voor zorgen dat wij door kunnen gaan met het helpen en redden van dieren. Denk er niet over na en help ons, en als je er wel over nadenkt zul je zien dat het ’t beste is wat je kunt doen!
DANK JE WEL