6/10/2015

Puli en zijn familie



Er zijn dagen zoals deze waarop wij met plezier verhalen kunnen vertellen zoals het verhaal van Puli. Puli is 10 jaar geleden geadopteerd door een fantastische familie in Nederland, die pas geleden nogmaals hetzelfde heeft gedaan en het leven van nog twee van onze honden heeft gered door hen te adopteren.
Puli had de kans en het geluk om gezien te worden door deze familie, die hem het leven gaf waar zoveel andere honden op hopen : een thuis, stabiliteit, een tweede kans op een leven, geliefd zijn en zoveel liefde en dankbaarheid terug kunnen geven zoals  onze honden dat voelen naar hun nieuwe families.

Het verhaal van Puli is hetzelfde als dat van al die duizenden honden  die ooit bij Scooby zijn geweest.  Al sinds zo’n 25 jaar is Scooby bezig met het redden van honden en een tweede kans voor hen te vinden. Er zijn dagen dat het heel veel moeite kost, maar op andere dagen, zoals vandaag, ontvang je een foto van een van die honden die gered is en dan vraag je je af wat er van hem geworden zou zijn als Scooby en zijn familie niet hadden kunnen helpen.

Voor Puli en voor al die andere duizenden honden blijven we bij Scooby hard aan het werk, ondanks dat er dagen zijn dat het erg moeilijk is.

Maar vandaag willen we dankbaar zijn, dankbaar voor families zoals die van Puli, die ons helpen en plaats maken in hun huizen en hun hart voor onze dieren.

Dankbaar want zonder hen zou ons werk nutteloos zijn, dankbaar omdat door hen ons vertrouwen in de mensheid weer wordt hersteld en dankbaar omdat we door hen weer energie krijgen om door te gaan met het redden van dieren en het vinden van een tweede kans voor hen.