6/11/2015

Een intens weekend bij Scooby


Het weekend van 23 en 24 mei was behoorlijk intens voor Scooby om verschillende fijne redenen.
Het begon vrijdag, toen we 35 van onze honden naar hun nieuwe families in Frankrijk en Nederland mochten brengen. Eindelijk hebben ze de mogelijkheid om al hun liefde, goedheid en loyaliteit te laten zien aan hun nieuwe gezinnen, die zo goed zijn geweest om hen te adopteren. Aan al deze gezinnen die de weg naar hun nieuwe thuis mogelijk hebben gemaakt: hartelijk dank! We hadden dit natuurlijk niet kunnen doen zonder onze geweldige chauffeurs, in dit geval Fermin en Cristina. Dank voor al jullie moeite om deze honden veilig naar hun familie te brengen en daarmee jullie eigen rust voor lief te nemen. 
Zaterdag in Zamora hadden we een speciaal samenkomen bij de Decathlon om voeding in te zamelen voor onze harige vrienden in het Zamora asiel. We kunnen wel zeggen dat het een groot succes was met een totaal van 380 kilo brokken. Op het zelfde moment waren onze vrijwilligers van het Zamora asiel druk bezig om adoptie te promoten bij iedere winkelaankoop. Vele mensen kwamen naar de Decathlon om hun steentje bij te dragen. Voor iedere kilometer die de klanten renden doneerde Decathlon een kilo brokken. De opkomst was zo goed dat ze twee extra registratie counters moesten openen. Aan alle Decathlon managers, de vrijwilligers en iedereen die heeft meegeholpen, heel veel dank!
We eindigen dit verhaal over het weekend met de eerste keer dat Scooby meedeed aan de beurs ‘100x100 Adopta’ in Madrid. Een prachtige ervaring welke ons de mogelijkheid heeft gegeven verschillende nieuwe contacten te leggen, inclusief een gesprek met de koningin, Doña Sofía. Onze honden trokken flink de aandacht bij het aanwezige publiek. We hopen dat dit een terugkerend evenement is waar we Scooby kunnen introduceren aan veel nieuwe mensen en zo meer adoptiegezinnen, partners, vrijwilligers en inzamelaars te vinden. We zijn ook langs de Fun Funk groep geweest om een van onze favoriete dierenartsen te zien; Isabel.
We vallen in herhaling maar het blijft belangrijk om te zeggen: heel veel dank voor al jullie hulp!