4/03/2015

Waarom zou je iets vanuit onze webwinkel moeten kopen?

Een paar maanden geleden hebben we onze webwinkel in het leven geroepen op Facebook zodat jullie onze merchandise kunnen kopen. Deze winkel heeft tot doel om wat extra geld bijeen te zamelen voor de inwoners van onze opvang, dat nu het aantal bereikt hebben van 1200 en het groeit nog iedere dag. Iedere dag redden we meer dieren en we moeten zeker weten dat we hen het best mogelijke kunnen bieden en uiteindelijk een goed thuis voor hen kunnen vinden.
Daarom willen we niet zomaar alleen om jullie steun vragen zonder er iets voor terug te geven, en dus zijn we met onze webwinkel gestart zodat iedereen iets kan kopen en ons op die manier kan helpen.
En wat hebben we voor jullie:  sieraden “Hart van de galgo”, windjacks, sweatshirts en dikke truien, for mannen en vrouwen, in verschillende kleuren, t-shirts met lange en korte mouwen, en prachtige martingale halsbanden, die ook op maat gemaakt kunnen worden.
De opbrengst van al jullie aankopen gaat tot de laatste cent naar de dieren bij Scooby en dankzij jullie kunnen wij ze blijven voorzien van voedsel, de kosten van hun dierenarts dekken, ze socialiseren en ze klaar maken voor een nieuw thuis, en vooral: nog meer dieren redden.
Als je al besloten hebt om onze webshop te bezoeken en met ons samen te werken, klik dan op deze link en neem een kijkje bij al de beschikbare produkten:
We laten een paar voorbeelden zien: