4/27/2015

Adopteer een gemixt ras van Scooby!


We willen dat jullie een paar hele speciale honden leren kennen bij Scooby. Deze prachtige dieren zijn onze gemixte rassen, uniek en speciaal en je zult nergens eenzelfde exemplaar vinden! Geen van hen lijkt op een ander, niet qua uiterlijk, maar ook niet qua karakter en elk van hen heeft ons hart gestolen om verschillende redenen. Het enige dat we voor hen willen, is ze helpen om hun droom uit te laten komen: en dat is een thuis te vinden voor ze. Degenen onder ons die een gemixt ras hebben geadopteerd, weten dat je er iets ongelooflijks voor terug krijgt; deze arme zielen zitten al zo lang zonder de warmte van een familie, ze zien de jaren voorbij gaan, zonder dat iemand ze ook maar een tweede blik gunt en ze zeggen vaarwel tegen hun vrienden in de opvang die meer geluk hadden vanwege hun ras. Maar als ze dan eindelijk geadopteerd worden, zullen ze je ALLES geven. Je zult nergens een hond vinden die meer van je houdt, noch eentje die trouwer en dankbaarder is. Iedereen die dit ervaren heeft, wil jullie aanmoedigen om één van hen te adopteren en jullie vragen de ervaring met anderen te delen, zodat er geen eentje achterblijft en ze allemaal een thuis vinden. In de tussentijd stellen we jullie 4 honden voor die al het langste bij ons verblijven en hopen dat jullie kunnen zien hoe fantastisch ze zijn.

Cadero (sinds 2013), we noemen hem de stille man. Zijn naam zegt alles: nobel, vredig en heel erg liefdevol. Hij heeft een wond op zijn heup, maar dat kun je alleen zien als je het van dichtbij bekijkt. Hij is een fantastische waakhond en zorgt voor zijn mensen.
Happy (sinds 2013). Deze rebel in de opvang is speels, vriendelijk en actief. Hij is slimmer dan je zou denken en wil altijd geaaid worden.
Peppa (sinds 2012). Zij is een heel discrete kleine prinses, gereserveerd en onafhankelijk, maar ook heel erg liefhebbend.Ze kijkt je aan met die mooie ogen en rent naar je toe omdat ze wil dat je haar over haar buik aait.
Sammy (sinds 2014) arriveerde toen hij pas 2 maanden oud was en we hebben hem op zien groeien in de opvang. Hij is de knapste gozer in patio 8. Hij is stilletjes en gevoelig en wil alleen dat je hem knuffelt en hem aandacht geeft.
Deze jongens zijn niet de enige gemixte rassen die speciaal zijn en een thuis nodig hebben bij Scooby, we hebben er nog veel meer! Als je ze wil adopteren, ga dan naar onze website en leer ze kennen!
Adopteer en red een leven:
http://www.scoobymedina.org/es/adoption/available_dogs.html