8/07/2013

Speciale dank



Op zondag 28 juli heropende Scooby in Medina del Campo haar deuren voor het publiek. Zo ongeveer 2 uur voor het bezoek verwacht werd kwam het nog met bakken uit de hemel, we dachten er zelfs aan om het hele gebeuren uit te stellen want het was toch niet mogelijk om de dieren te gaan bekijken met zoveel donder en bliksem.

Diezelfde middag zouden Daniel en Juan, twee vrijwilligers uit Madrid (erg aardige jongens en helemaal weg van de dieren), weer weg gaan en ze waren aan het wachten op de ouders van Daniel om hen op te halen. We hadden het inmiddels prima naar ons zin met z'n allen, zelfs met zulk vreselijk weer. Daniel was in de tijd dat hij vrijwilligerswerk voor Scooby deed verliefd geworden op een galgo genaamd Suri, en toen zijn ouders bij Scooby arriveerden duurde het niet lang voor hij ze meenam naar Suri en toen zij haar zagen werden ze ook net zo snel  verliefd op haar , dus Suri is nu een nieuw lid van hun familie. Echt een fantastische familie die vanaf het begin  hun liefde en zorg voor de dieren toonde.  Dank jullie wel!

En terwijl dit allemaal gebeurde hield het gelukkig op met regenen, en hoewel het buiten nog best fris was, kwam er toch verschillende personen en gezinnen binnendruppelen. Dank jullie wel voor je komst, we hadden het kunnen begrijpen als jullie liever lekker warm thuis wilden blijven maar nee, jullie kozen ervoor om een onvergetelijke middag met ons door te brengen.

Deze steun maakt dat wij bij Scooby en iedereen die met ons deel uitmaakt van het geheel, we ons gesterkt voelen en door kunnen blijven gaan met het zoeken naar een thuis voor onze dieren, die uiteindelijk het boegbeeld zijn van deze dagen en van het werk dat we bij Scooby doen, door hen en voor hen.