5/31/2013

PRESS RELEASE MAY 28



De Amerikaanse rockartiest Paul Shortino, vergezeld door Javier Vargas van de Vargas Blues Band, heeft vorige week een bezoek gebrachtt aan Scooby in Medina del Campo. Gemeente raadslid Raquel Alonso wilde de muzikanten welkom heten en hen eveneens uitnodigen op een ander moment het dorp te komen bezoeken. Het bezoek duurde ongeveer 2 uur en was vol heftige emoties. Aan de ene kant is Shortino zich bewust geworden van de werkelijke actuele situatie van de verwaarloosde dieren in Spanje en dat raakte hem diep, zeker omdat er volgens hem in zijn eigen land haast geen verwaarloosde en in de steek gelaten dieren meer zijn, en aan de andere kant was hij de president en het personeel van Scooby ontzettend dankbaar voor al het goede en harde werk dat zij verzetten.
De Amerikaanse artiest beloofde Scooby te helpen om nieuwe partners en adoptanten te zoeken voor de bijna 500 honden die bij Scooby aanwezig zijn momenteel en gaf ook aan dat hij in de nabije toekomst terug zou komen.
Paul Shortino heeft al vele malen aangegeven dat het welzijn van dieren hem na aan het hart ligt,  hij en zijn vrouw Carmen hebben beloofd te helpen, vooral in het hardnodige werk om het lot van de galgos in de belangstelling te brengen. Een tijdje terug hebben zij een podenco geadopteerd via GRIN, maar zij willen meer betrokken zijn bij de promotionele taken