1/22/2013

Hot dogs



De mensen bij Scooby doen altijd hun uiterste best om het voor onze dieren zo prettig mogelijk te maken gedurende de tijd dat ze bij ons zijn, tot het moment dat ze geadopteerd worden en gelukkig duurt dat gewoonlijk niet zo heel lang voor de galgos.
In het tijdsbestek van een hele ochtend hebben onze gespecialiseerde techneuten 28 warmtelampen opgehangen in 4 patio’s , waar ongeveer 100 galgos verblijven. Op die manier kunnen de dieren de bitter koude winters hier in Spanje wat beter en wat comfortabeler doorkomen.
Deze nieuwe installaties kosten natuurlijk geld en moeten worden gedekt door donaties, van mensen die al langer helpen of die Scooby voor het eerst ondersteunen. Elk beetje hulp, hoe klein ook, zal worden gebruikt voor verbeteringen van onze opvang, om het leven van de dieren die bij ons blijven tot ze geadopteerd worden, een beetje beter te maken. Want uiteindelijk zijn zij ons belangrijkste doel.
Dank u wel voor alle hulp en steun. Heb je interesse in de werkzaamheden van Scooby of wil je gewoon meer over ons weten, dan kun je alle informatie vinden op de website www.scoobymedina.org